Επιστροφές & Αποστολές

Αποστολή & Επιστροφές

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Τα προϊόντα μας είναι δυνατό να παραληφθούν είτε από το κατάστημά μας στα Σπάτα, Αττικής, είτε να σας αποσταλούν με τα ΕΛΤΑ κατ’ οίκον ή παραλαβή από το κατάστημα ΕΛΤΑ, που καλύπτει όλη την Ελλάδα.

 

Αφού προετοιμάσουμε την παραγγελία, ισχύουν τα παρακάτω αναφορικά με τους χρόνους αποστολής και παράδοσης:

 

Σε όλες τις μεγάλες πόλεις και σε όλες σχεδόν τις μεγάλες κωμοπόλεις της ηπειρωτικής χώρας, η παραγγελία σας μπορεί να φθάσει άμεσα εντός 2 εργάσιμων ημερών από την αποστολή της από εμάς.

 

Στα νησιά θα πρέπει να υπολογίζετε 2-3 εργάσιμες επιπλέον, ενώ στις δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας, ηπειρωτικής και νησιωτικής, μακριά από αστικά κέντρα, πέραν της επιπλέον επιβάρυνσης που αυτό συνεπάγεται, χρειάζονται και περισσότερες ημέρες.

 

Η αποστολή αναλαμβάνεται από το ΕΛΤΑ (∆ΕΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ) και χρειάζονται τουλάχιστον 5-7 ημερών (διαδικαστικά, προεξόφληση & προετοιμασία παραγγελίας, αποδέσμευση και αποστολή του δέματος από την επιχείρηση και διεκπεραίωση από τα ΕΛΤΑ).

 

 

ΚΟΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

 

Για να δείτε τα κόστη αποστολής κάντε κλίκ ΕΔΩ (Παρακαλούμε υπολογίστε και ένα επιπλέον κόστος για τη μεταφορά του μέχρι το κατάστημα ΕΛΤΑ και τον όγκο της συσκευασίας του κάθε δέματος.)

 

ΕΛΤΑ

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

 

Με ΕΛΤΑ (απλό ταχυδρομείο). Προϋποθέτει προεξόφληση του ποσού με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης(ALPHA BANK), κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην περίπτωση που η καταβολή γίνει από άλλη τράπεζα πλην της ALPHA BANK τα όποια τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον εντολέα.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, εάν τα προϊόντα ή υπηρεσίες που αγοράσατε αποδειχτούν ελαττωματικά ή δεν ανταποκρίνονται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά ο έμπορος οφείλει να τα επισκευάσει, να τα αντικαταστήσει, να μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας.

 

Αν αγοράσατε προϊόν στο διαδίκτυο ή εκτός καταστήματος (τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία, ή από πωλητή κατ΄οίκον), έχετε επίσης το δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής των χρημάτων σας εντός 14 ημερών, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς καμία δικαιολογία.

 

Για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, παρακαλούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων, για τυχόν εμφανή ελαττώματα όπως σπασμένο ή χτυπημένο προϊόν από απρόσεκτη μεταφορά, λανθασμένη ή ελλιπή αποστολή προϊόντων, κλπ. Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάτι τέτοιο θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα την ίδια ημέρα για την καλύτερη δυνατή διευθέτηση του όποιου προβλήματος.

 

Προθεσμία Επιστροφής

 

Η προθεσμία επιστροφής προϊόντος είναι δεκατέσσερεις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Το προϊόν θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να συνοδεύεται με το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη, τιμολόγιο). Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει γίνει χρήση αυτού, στη συσκευασία του και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο.

 

Λανθασμένη Αποστολή

 

Στην περίπτωση της εσφαλμένης αποστολής, η οποία οφείλεται στην επιχείρησή μας, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την επιχείρηση, η οποία και στέλνει ΕΛΤΑ της επιλογής της για την παραλαβή και επιστροφή. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει γίνει χρήση αυτού, να είναι στη συσκευασία του και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο.

 

Αναιτιολόγητη Επιστροφή

 

Τα έξοδα επιστροφής σε περίπτωση αναιτιολόγητης υπαναχώρησης επιβαρύνουν τον πελάτη. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει γίνει χρήση αυτού, να είναι στη συσκευασία του και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο.
Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τυχόν απώλεια ή χειροτέρευση της κατάστασης του προϊόντος μέχρι την επιστροφή του στην επιχείρηση. Συνιστούμε οι επιστροφές να εκτελούνται με ΕΛΤΑ.

 

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, και αναλόγως του τρόπου πληρωμής που είχατε επιλέξει κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας αλλά και του τρόπου επιστροφής του προϊόντος, η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνεται εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η επιστροφή θα γίνεται με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού του οποίου είστε δικαιούχος και θα μας γνωστοποιήσετε.

 

Αρ. ΓΕΜΗ: 9579501000

Το κατάστημά μας σας προσφέρει προϊόντα ποιότητας

Για τον Οικιακό & Επαγγελματικό εξοπλισμό σας.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΑ